11 Ekim 2016

[Suits Post Season 6.]

ne ara bu dizinin beşinci sezonu hakkında yazmayı atlamışım da biz ne ara 6. sezona kadar gelmişiz, doğrusu şaşkınım! her sezon ben bu diziyi bırakırım kesin desem de  yine bir sezonu da daha tamamlamış olarak karşınızdayım sayın seyirciler.

bu sezonu gerçekten isteyerek izledim ama, onu söyleyeyim. mike'ın hapse girmesi içimin yağlarını eritti, harvey ve jessica'nın neredeyse dibe vuracak olması ayrı bir heyecan uyandırdı bende. sürekli son dakikada bir bomba patlatıp kurtulan bu insanların biraz burnu sürtüldü de fena mı oldu soruyorum sizlere.

mike/rachel ilişkisi her zaman söylediğim gibi hiç ilgimi çeken bir ilişki değil ve bu sebeple kendileri hakkında çok yazmak istemiyorum. ama tabii bu sezonun merkezinde bu ilişki çok da yer edinemedi zira ayrı gayrı kaldılar. dolayısıyla sanki biraz olsun nefes alma imkanımız oldu. jessica ve rachel'ın ciddi bir iş yaptıklarını, bir adamın hayatını kurtardıklarını izledik ki, bence güzel bir hikayeydi.

donna. maalesef donna bu sezon elbiseleriyle salınarak ofiste yan komşularıyla flörtöz bir bakışma silsiles dışına çıkamadı. kendisini çok seviyoruz ve spinoff olsa bu diziyi bırakıp sadece kendi dizisini izleriz ama bence artık bu karaktere bir derinlik vermelerinin vakti geldi.

louis. ay bu adam aşık oldu daha mutlu olabilir miyiz derken içine düştüğü garip ilişki hali hepimizi gerdi. ama louis yine kendini aşaraktan öyle bir karar verdi ki hepimizi şaşırttı desem yerinde bir tespit olur bence. neyse ki görmekten çok korktuğum donna/louis ikilisine tanık olmadan sezonu tamamladık, haydi hayırlısı.

harvey. yine hiç bir derinlik alamadığımız harvey kararkterinden selam olsun. bu sezon kendisiyle ilgili en güzel detay anne tablosuydu. biraz daha eski hikayeleri derinleştirseler sanki daha çok seveceğim ama olmuyor, bir türlü eskilere gidemeyip sadece harvey'nin savcılık dönemi referanslarıyla beni çıldırtıyorlar.

jessica. spoiler vermeyeceğim ama vay anasını sayın seyirciler. öteki sezon derin bir merak uyandırmadı bende. bunda senin payın var mı pek de kestiremiyorum doğrusu ama en havalı kıyafetleri giyen ve gücünün doruğunda her konuya soğuk kanlı bir şekilde yaklaşıp mevzuyu tek hamlede çözen kadın karakterleri görmeyi çok seviyorum televizyon ekranında. dilerim jessica'nın yaptığı tercihler daha da güzel günler getirir kendisine.

devam eder miyim belli değil ama takip edilesi bir dizi sayın seyirciler.