24 Haziran 2013

[Once Upon A Time S2 Finale.]

Once upon a time sen ne guzel bir dizisin? 

Ay lav magic. Canlarim benim. Uzun uzadiya dizinin son bolumunu anlatmayacagim ama iksirdi fasulye sirigiydi yok efendim hatirlatma buyusuydu ask iksiriydi derken hele sukur now you are talking! Yarab regina ne cekti be diyerek faslini aciyorum. Kadin kendini feda etmeye karar kildi. Butun o iyiyim harikayim altin kalpliyim karakterlerin siktir olup gottokten sonra regina'nin kendini kurban etmesi cok harikaydi. Simdi bu noktada diyebilirsiniz ki, guc regina'da baska kim durduracak? Esas soru bu degil dostlar. Kim durduracak degil, neden durdursun ki? Miymis emmalar gibi henry'e sarilabilirdi. Ama cagnim regina henry icin ideal bi dunyayi hayal etti. Canim ya. 

Eger ki o miymisik emma basip gitseydi kafasina sicacaktim. Neyse. Gitmedi. Veeeeee uber magic partnership tadinda ohmmmm hareketleriyle dunyayi kurtardilar. Gelelim mutlu mesut oldugum magic konusunaaa! 

BOYUTLARARASI PORTAL ACTILAR LAN! Onu yapmak kolay degil. Ben size diyim. Fasulye de olsa kolay deel. Guldur guldur grmiyel gecmek harikaydi! Agzimin sulari alti o sahnede evet. Ustelik henry'nin babasi adami peter pan sanarken ters kose yapip yakisikli bi cocugun peter pan olarak karsimiza cikmasi baldan tatli oldu. Yey! Merak ediyoruz ve siritiyoruz. Yarab sukur buyulu dizilerime!

Son olarak, sezon biterken rumpel ve lacey olayini da bagladik cok sukur. Belle'in hafizasini geri kazanip rumpel'a gozleri yasli baktigi an, rumpel'in bakisi o kadar guzeldi ki, robert carlisle sana helal olsun! En sevdigim iyi/kotusun. Insallah oglunla da aran duzelir de huzura erersin. Insallah masallah. 

Efenim sezon finalini gorduk ve tatmin olduk. Bakalim basimiza diger sezon neler gelecek? Meanwhile, reca ederim iyiler takimi miymisik hallerinden kurtulsunlar, bu kadar iyilige dayanamiyciim. Hadi snow, senden umitliyim, ha gayret.