14 Aralık 2014

[Once Upon a Time: S4E8-9.]

haydi bakalııım rumpel yapmak istediğini nasıl yapacak bunu öğrenecek miyiz? aynanın olayı çözülecek mi? charming'lerin aile krizi bizi nereye götürecek? beni oldukça heyecanlandıran birşey oldu ve ouat'ın iki bölümü aynı anda yayınlandı! bu arada merak etmiyorum sanmayın, en çok da regina ve robin'in mutluluğunu merak ediyorum. inşallah şu ezik marianne'i unuturlar da mutluluklara yelkenler açarlaaaar.

evet live commentary'im ile yine ekran başındayım sayın seyirciler.

ya bu arada şu gudubet mavi şey merlin'in zımbırtısı değil mi? öyle bir merak içinde bıraktılar ki cidden bildiğimden şaşmış vaziyetteyim sayın seyirciler.

elizabeth mitchell harika bir casting ya, öyle yakışmış ki! zaten revolution'da kadının bu soğuk hallerine bayılıyordum, şimdi iyice mutluyum çünkü bildiğin karlar kraliçesi kadın yauv! bravo casting ekibi, bravo!

kadının bu hali bana illyria'yı anımsatıyor. ordinary derken sanki unimpressive demiş gibi hissettim.

ay inanamıyorum ya, emma'ya inanamıyorum. hem enchanted forest büyülei kendisinde, hem kar buz güçleri kendisinde, hay ağzına sıçayım emma, ne minnetsiz kontrolsüz bir karı çıktın sen başımıza ya.

charming'lerde az bok değil, utanmazlar. tipitoş tipitoş takılırlarken herşey iyiydi, bir kere şu kadının yanında olacaktınız, onda da sıçtınız. sizin de kafanıza sıçayım.

ay abc'nin tipitoş "best sleep" hamlelerine gel yaaa

en tatlı çift maşallah, şükür şu kadın bir gün mutluluk yüzü gördü.

galiba robin angel'daki tontiş çocuğa benziyor. adını anımsamıyorum ama bulup yazacağım. veyt for it çocuklar.

ah kıyamam ya, vicdan yapmış vaziyette regina. cidden mutsuzum şu an.

who the fuck is the writer AMK?

peki regina'nın simsiyah bir aynası olması ve iyi olmaya, mutlu sona kavuşmaya çalışması ve karlar kraliçesinin bembeyaz aynası ile ortalığın ağzına sıçması sorunsalı.

allah aşkına şu mutlu sahnelerin içine sıçmayın charming ailesi. hey hoy yardıma ihtiyacımız var diye regina'yı arayacaksınız gibime geliyor fikirsizler ekibi.

elsa ve kraliçenin saçları cidden böyle soğuk görünüyor mu, yoksa saçlara ayrıca birşeyler yapıyorlar mı? baya güzel görünüyor saçları, umarım birşey yapıyorlardır.

ay keşke rumpel'ın dükkanında the phantom of the opera'daki maymun müzik kutusunu göreydik, çok tatlı olmaz mıydıııı?

gold'un da bu evle ilgili dev bir olay var kesin de haydi neyse.

elsa allah cezanı versin! bu kadar olmaz ya, post frozen evresinde nasıl böyle davranabilirsin aklım almıyor. oh çok şükür, askerlerin duyması içinmiş, oh! yoksa inancım bitecekti yeminle. aferim yazarlar disney hikayesinin içine sıçmadınız. aferim.

ay herkesin bir durgunluk dalgasına girmesi. öf. kafayı çalıştırın ya, bunu kim yapabilir, tabii ki tek kişi var o kasabada. rumpel bebişler rumpel. hu huuuu!

kostümler çok iyi. daha doğrusu kraliçe'nin kostümü çok iyi.

of o vazo kesin sahte çıkacak ya. of of of.

e yani, elsa'nın emma'nın peşinden koşacağı belliydi ya. bu kadar olaydan sonra kıçının üstünde oturacak hali yoktu ya.

anna'nın hali tavrı aynı willow yareppim. gerilince she babbles. ay çok hoşuma gitti bu hal ya, zati ayrıca buffy izlemeyi de özlediğimi fark ettim.

hahahahahhaahha snow queen'de çok iyi bir sense of humour var. bravo!

ahahahahhahhahahahhah!! regina bebeyimsin ya! işte aradığım voice of reason burda, tüm lafları çakıyor. oh ya oh! wicked witch lafını da soktu şu an mest olmuş vaziyetteyim! oh! knock some sense into them! allah aşkına knock some sense. ay charming sen laf çakacak durumda değilsin allahın belası. kızın kendisinin bir parçasından vazgeçmek üzere, hala çay kahve içiyorsunuz. allah belanızı versin. bravo regina. hatasını da kabul eden makul bir karakter. şükür kavuşturana. şükür ya. adamsın regina! adamsın!

ayyyy elsa da ortamlara akıyor üç kardeş buluşacaklar yeminle.

efendim bu noktadan sonra live yorumlarım sona eriyor, haftalar sonrasında aklımda kalan bilgilerle dolduracağım bu sayfayı.

efenim herkes emma'nın peşine düştü, vay se bizim kızımızsın, güçlerini bırakma seni böyle de seviyoruz diye. tabii ki bu aklı onlara regina verdi dizideki tek voice of reason olaraktan. uzuuuun lafın kısası elsa emma'nın yanına yetişti, güçlerinden vazgeçmekten vazgeçirdi. bu ikili kanka alemlerine uzun yolculuklarında yürüyedursunlar, rumpel'ın hayalleri suya düştü tabii a dostlar. ama açıkçası üzüldüm mü? hayır. çünkü bizi bekleyen daha güzel olaylar var. bir haftalık aradan sonra yepyeni bir büyü bulutyla storybroke'a geri döneceğiz. bekle bizi karlar kraliçesi, bir sonraki yazıda buluşmamız çok yakın!