14 Aralık 2014

[The Walking Dead: S5E6.]

walking dead'in ilerlediği yön beni çok mutlu ediyor açıkçası. eğer tüm bu ayrı timeline'a sahip hikayeler birleşebilirse, o kadar güzel olacak ki... haydi hayırlısı diyerek izliyorum doğrusu.

bu arada bence bu bölüm benim beklediğim bölüm. daryl ve bizi şaşkınlıklara sürükleyen carol, inşallah çılgın kızımız beth'i kurtaracak. 

evet aranağme yapmam gerekirse bir önceki bölüm sıkıntıdan çatlayayazdım. glenn maggie ve asker ekibi o kadar beni ilgilendirmiyordu ki... zaten o adamın bir bok bilmediği biraz olsun belliydi. kıyametler kopmuş olaylar karışmış adam hala sivil sivil takılıyor muydu yani? ama yine de hakkını yemiyorum, asker amca çok güzel bir kriz geçirdi. bence onun konumunda olan herkes böyle kafayı yerdi. yuh lan yuh! bence yere çarpmakla az bile etti. artık öldü mü ölmedi mi anımsayamayacağım amma üzülmedim. manipulative bok.

canlı yorumlarıma gelince, şöyle buyrun:

aman tanrım hastaneye mi girdiler carol'la daryl şu an? nasıl bir yerdeler? uf ya bu dizinin gergin anlar yaşatmasını özledik. artık sadece sokakta gezinen zombiler görüyoruz, ilk sezondaki gibi koltukların altına atlatacak şeyler yaşamıyoruz. garip yani. insan oğlu buna da mı alışıyor nedir?

bu arada bence carol ve daryl için başka bir dizi yapsınlar. cidden yani onlar giderse hayatta ezik grimes ailesini izlemem.

ya bebişim daryl leyla mısın işte of, kadının kocası manyaktı işte amaaan. uzatmasak gereksiz diyaloglarla?

fak fak fak fak fak. aradığım ruh buuuuu!

yaaaaaaaaaaaaa, daryl adamsın yaaaaa. onyüzbinmilyon kalp kalp kalp!!!!

müzik bu bölüm baya güzel yalnız. ilk kez mi bu kadar dikkat ediyorum çözemedim ama cidden çok güzel. derin derin.

ya daryl senin aklına kurban olsunlar ya, defterin kenarını yakmalar filan nedir canım benim, adamsın.

beynin başını parçalarlar inşallah şu çadırdan çıkanlar lan. daryl'e dokunanlar gebersin umrum olmaz.

ay carol şu kıçı kırık depresyonunu bırakabilir misin pliyz? içimizi kıydın aq.

ikiniz de binin geberin gidin düşen arabanın içinde tamam mı? of daralttınız yauv.

hah, belliydi bunun böyle olacağı. belliydi amk belliydi.

şeyin şeyini gördün lan pezevenk.oh çok iyi oldu sana, asla yardımcı olmayın lan. asla yardım etmeyin. herife bak milletin silahını çal da yolunu bul öyle değil, vay eşşoleşşek vay! hadi yine iyisin, şanslı günündesin.

haydi bakalıııım, inşallah öteki bölüm kaldığımız yerden başlar da ezikler eziği rick'lerin cephesine dönmeyiiiiz. cidden en merak ettiğim hikaye bu hikaye, diğerleri pek de umrumda değil. zaten hepsi tertemiz yalan oldu.