07 Mayıs 2015

[Once Upon a Time S4E21.]

yine regina'nın çilesi konulu bir bölümle beraberiz sayın seyirciler.

neyse ki dizinin en sevdiğim olayı yaşanacak ve bizi flashback'lerle sevindirecek. yey!

zelena'nın gözleri beni çok endişelendiriyor yahu, renki göz severim ama rebecca mader'ın göz rengi çok... garip.

bu writer'ı bir yerden tanıyorum da dur bakalım biraz daha düşüneyim imdb'ye bakmadan.

rumpel, regina'yı robin'le tehdit ettiğin an beni kaybettin bebişim. bu dev hamleyi yapmayaydın belki sendelediğinde senin için üzülürdüm.

tanrım...

maleficent kızıyla kavuşacak. tanrım... ay kurban olsunlar ya, nasıl da güzel bakıyor kadın ya, ay içimin yağları eridi şu an. ah keşke angelina'cığım da olabileydi bu filmde.

ay cora'nın geldiği her bölüm çok güzel oluyor. evil queen'in sesi için lana parrilla'yı yeniden tebrik ediyorum.

cora'nın regina'nın kalbini robin'le almaya çalışması. vay anasını. gecikmiş kadere gel.

zelena'ya neden gıcık olduğumu anladım. bu kadın ressssmen power rangers'taki katherine'in rita'nın büyü altındaki hali. resssmen onun gibi konuşuyor. ay tanrım bi insan bir insana bu kadar benzemez.

benim korkum şu: rumpel ölmeye filan kalkarsa, bu dark one olaylarının bir sonraki en karanlık kişiye geçmesi. yani rumpel'ın konuşmalarından böyle birşey olmayacağını anladık. ama yine de regina dark one olmaya koşarsa gerçekten orta yerimden çatlayarak ölürüm heralde.

şerifin bir yanı acayip benedict cumberbatch. çok enteresan.

tanrım diğer kitap ihtimali olayı nedir, regina'cığım yine karanlık köşelere mi çekilecek, nooluyor orada?

bu arada maleficent ve kızı çok benziyor, bravo casting ekibine.

lily sen de ananla konuşurken biraz edebini takın allah aşkına, koskoca maleficent var karşında yeminle boğucam seni şimdi.

lily bu atarın nedir allah aşkına, snaki ny'ta seni dünyanın en aydınlık günleri bekliyor da sen dünyaları kaçırıyorsun gibi gitmen nedir?

charming'ler allah aşkına şu kadına bir yardımcı olun elimde kalacaksınız yoksa!

ayyyy regina mürekkebe lily'nin kanını karıştıracak, ay tanrım bu bokluk maleficent'a dokunacak bir bokluğa sebep olursa gerçekten çok tatsız olur.

ayyyy cora'nın bulması, kıyafet filan, the alternatif kitap hikayesi bu kesin var yaaaa!

cora. no!

the alternatif kitaptaki öpüşme sahnesi başka bir adamla! ay deli olacağım şu an. yine bir mutsuzluk zinciri geliyor. robin hood kolay kolay teslim olur mu allah aşkına! yuh cora yuh, nasıl da manipüle etmişsin adamı, oysa elinde her güç var! ay yazıklar olsun, ay yazıklar olsun sana cora!

regina'nın çocuğu olması isteği nedir? hoppala yarim!

dizide kafası çalışan tek kişinin regina olması onu neden kötü yapıyor, deli olmamak elde değil.

anam lily ejderha oldu! yeminle this really happened.

e yani, anasının kızı en nihayetinde, şaşırmadım ama şaşırdım gibilerinden bir durum.

ay zelena'ya neler olacaaaak? bu dizi beni benden alıyor yauv, çok merak ediyorum çok merak ediyorum. dizinin bitmesine 3 bölüm kaldı, henüz kriz mriz yaşanmıyor, zaten emma'nın kıçı boklu çileleri pek de umrumda değil. bakalım bizi sonrasında neler bekliyor? bakalım yeni sezonda hangi hikayeler hikayemize dahil olacak? ay meraklar içindeyim.

ay anam targaryen burda olcaktı ki dizi tadından yenmeyecekti bu dizi.

bu barışma sahnesinin üzerine ejderhalar yaksın kıçınızı inşallaaaaah!

haydiiiii, lily'nin kanı iyiye dönüştüyse şimdi bu mürekkep olayı ne olacak? sıçtığımın boku, kesin ters tepecek, kesin mürekkep böyle birşeye izin vermeyecek? ay deli olacağım!

oha, regina'yı en zayıf yanından vuruyor şu an zelena. vay anasını! oha zelena regina'nın kızı olabilir mi? çüş. çüş. çüş. o kadar da değil yani..

ay inanmıyorum regina, bunu nasıl kendine yaptın? ay allah kahretsin ya, insanın kendine yapacağı kötülüğü başka kimse yapamazmış. hey gidiiii. ah regina ah! yapma be.

regina'nın yine doğruyu bulduğu bir an yaşanıyordu. hey gidi.

hahaha zelena çok dev bir yorum yaptı, bravo abc, gülümsettin.

NO.

OHA OHA OHA! haftaya sezon finali oluyor ve herşey tersine dönecek! resmen snow'u evil queen olarak görücez filan! ay tanrım regina nasıl olacak allah aşkına bir göstereydiniz ya! heyecandan ölücem şimdi!!!