24 Mart 2013

[Shameless S2E9.]

hangisinden başlasam hangisinden başlasam diye düşündüm taşındım ve shameless'tan bahsetmeye karar verdim a dostlar. 

mandy'nin karen'ı ezip geçmesi bölümün son sahnesi olmakla birlikte en başından söylenmesi gereken birşey bence. beheeey, milkovichler'den uzak durun anacım.

karen, senin kaltaklığını anlatmaya değil bir yazı, bloglar ve hatta internetin tüm kaynakları yetmez. die miserable bitch diyorum.

lip, ortada gidip geliyorsun da gel sen bu karen'dan vazgeç. bu kız sana hiiç iyi gelmiyor.

debs, sen ne iyi kızsın ya, kıyamam. joan cusack, sana da kıyamıyorum valla. bir mutlu olamadın ya bu nedir? dilerim o çirkef karen yine kalbini kırmaz canım.

mandy'nin lip için mit dahil olmak üzere heryerlere başvurmuş olması, o essaylerin hepsini kendisinin yazmış olması ve bunun üzerine mit'ten birinin yine de mülakata gelmesi. valla bilemiycem. ama lip'in verdiği cevap süperdi. kısa vadede birşeylere tanık olmak ne güzel olurdu yahu? logaritma değil uzay çalışın uzaay, time travel işini çözerseniz size kul köle olurum. sevgiler selamlar.

valla sindiremediğim bir yere geldim. steve, jimmy, her ne boksan, senin mızmızlıkların ve sürdürdüğün alternatif hayatın (şu kadın bir amerikan vatandaşı olsa da kurtulsak amk) içimi bayıyor. fiona'cığım öğrenip de üzülecek diye kalbim sıkışıyor. ama eğer siktir olup gidersen var ya. cidden seni öldürürüm. bak buraya yazıyorum. fiona da birine güvensin ve o güven yerle yeksan olmasın istiyorum ya bu kadar zor bişey mi?

frank. inanılmazsın ya. inanılmaz. ben böyle her renge giren birini görmedim diyeceğim ama yani, senden beklenir, ne diyim ki ben? şaşırmadık. merakla bekliyoruz maceralarını.