17 Mart 2013

[Shameless S3E6-7-8.]

efendim uzun bir süre sonra ilk kez dizilerim hakkında yazı yazmak için vakit buluyorum. en önce shameless'tan bodoslama gireceğim. en son bıraktığımız yerde evdeki durumu gören sosyal hizmetler görevlisi çocukları alıp götürmüştü a dostlar. ölen kalan olmadı. kıyamet kopmadı. zaten çocuklar 5. kez filan foster care sistemine düştüler. velhasılı kelam çıkışları muhteşem oldu, çünkü fiona onların artık resmi olarak guardian'ı. çirkef frank çocukları vermiyceeeeğm diye tuttursa da en sonunda bir şekilde güvence altına aldılar kendilerini efendim. bir tek evlerini almaları önemliydi, onu da yüzsüz kuzenleri miras yoluyla aldı ki orda hınk diye kaldık bir süre. üstelik bu kuzen rosie larson'ın babası! şoklardayım. o adam çirkef bişeye dönüşmüş pes pes pes. carl'cığım öldürecekti adamı, orda bi yarıldım gülmekten o ayrı. velhasıl debs'in genius fikri sayesinde -true survivors the gallaghers- oturma hakkı patlattılar. yıh yıh gülüyorum. neyse efendim, esas şu meseleye gelelim: v ve kev'in meselesi. bildiğiniz üzere v hamile kalamadığı için taşıyıcı anne arıyordu. annesi, taşıyıcı anne olmaya karar verdi. hatta dur yanlış aktarmiyim, yumurtayı da o bağışlayacak, çünkü paraları yok filan fıstık gibi bir olaylar. neyse efendim v'nin annesi ve kev'i bir hayal edin. etmeyin. üyv. olacak iş değil. oluyor. birkaç bölümdür kadın kev'e iyice yavşamaya başladı, date'miş gibi giyinip uşanıp cd'ler getiriyor filan. kev'e de mesaj attı bir önceki bölümün sonunda. kafayı yemek üzereyim. kadın zaten adamı annesiyle yatağa sokuyor durum bok. ama kev v'yi annesiyle aldatmaya filan kalkarsa geberir giderim abi!

jimmy'nin zehirli atık temizleme bilmemne işinde hali inanılmazdı! bunu söylemeden edemiycem. iğrençti ya iğrenç! böcekler benim bile içimde geziyor gibi hissettim. iğrençti laaan! allah sana sabır versin fiona diyor, gözlerinizden öpüyorum sizi gallagherlar! 

aaa son bir yorum, karen kaltağı geri geldi. kimse kusura bakmasın, bu karen'a bir türlü ısınamadım. lip'i süründürdü süründürdü basıp gitti, şimdi de geri geldi elinde avcunda bi bok kalmayınca alavera dalavera mandy'le lip'in arasını bozuyor. lip'in mutlu olmasına tüm benliğiyle karşı I believe. ama lip'in de bu kıza karşı bir zayıflığı var. dur bakalım neler olacak. merakla bekliyoruz.