10 Nisan 2013

[Shameless Sezon 3 Finale.]

Gelelim shameless sezon finalineeeee! Efendim dizinin bir onceki bolumunden toplayip geliyorum.
En son mickey cidden bir orospuyla evlendi. Cidden. Ian delirdi tabi ne yapsin cocuk? Icip icip dugune geldi, mickey'i bu yoldan dondurmeye calisti. Konusma muhabbet kar etmedi, dugun oncesi damatla asik oldugu adamin seksi de durumu kurtarmadi a dostlar. Mutsuz bir andi ian icin. Ha bi de mandy ayagi var bu isin. Mandy ian'in kankasi. Mandy mickey'nin kardesi. Ian lip'in kardesi. Mandy lip'in ayrilmaya calistigi sevgilisi. Efendim herkes herseyi ogrendi. Ian-mandy-mickey ucgeninde hele sukur mandy de cakti durumu kavga donus esnasinda. Gelelim diger ucgene.

Lip-mandy-karen ucgeninden bahsediyorum a dostlar. Efendim lip oldum olasi karen'a asikti ama karen kadar cirkef bi kiz yok. Cidden. Karen frankla isi pisirdikten sonra -frank lip'in babasi oluyor- bi noktada birilerinden hamile kaldi. Yazik, lip cocuga babalik etmeye razi ama bi dogdu ki capon! Bi de down sendromlu. Karen basti gitti ben bu cocugu istemiyorum laylaylom diye. lip mutsuz tabi ne yapsin cocuk, hala arasira ariyor mesaj birakiyor karen'in telefonuna. Ay yareppim ne cileler ne uzuntuler. Velhasili kelam mandy, lip'in telefonundan karen'a bulusalim mesaji atti. Artik Karen döndü tabi bi noktada parasi filan bitince. Karen'in yola cikmasiyla birlikte baaaaaam arabayla carpti kiza mandy! OMG! Hatta oh my stars! Karen cok kotu hale geldi yahu. Valla uzuldum. Ameliyat oldu, komaya girdi, komadan cikti -aman tanrim demeden edemeyecegim o sahneye. Cidden yazarlarin aklina shameless shameless olaylar fikirler geliyor, cok eglendim ama soklara da girdigimdir. Jody'nin I found the cure to the coma patients diye ortada donmesine yarildim yemin ederim! Zhhehehe- ve karen cocuk gibi kaldi. Akli, zihni, cok kotu oldu yahu, pek uzuldugumdur. Zavalli joan cusack'cigim da cilelerde pes. Hele o buyumus de kuculmus debs yok mu, canimsin debs, kala kala sana kaldi sheila'ya bakmak di mi? Iste bu bolum cok sukur karen, jody ve hymie diziden ayrıldılar. o defter kapandı. sheila yemek yapıyor filan lip'in mezuniyetini kutlamak için filan. o da öyle avunsun ne yapalım artıkın.


geliyorum esas meseleye. frank bebeyim sana ne oldu? gamsız insanların hasta olmadığını düşünürdüm! ama ondan önce iki çift lafım var lip'e. utan lan utan, iki kadeh viskiye sarhoş oldun buz pateni pistine kustun hayvan. vöh yani vöh! neyse back to frank. frank kan kusuyorsun ve hala içicem diyorsun. pes. fiona'yı artık üzme. kızın en büyük kabuslarını gerçekleştirme, biraz çocuklarını umursa gözünü seveyim yoksa mutsuzluktan öleceğim. debs ve carl size kurban olurum. hele carl... carl kalbimi göğsümden söktüm. üstünde zıpladın kırdın parçaladın. frank'in sana sen kansersin deyip make wish foundation'dan para koparmaya çalışması, ama para alamayıp seni kampa yollamaları, senin kendini kanser sanman, güneş iyi geliyor diye saçlarını kazıyan frank... frank hastanede yatarken güneş seni iyileştirir diye frank'in saçlarını usulca kazıman o kadar güzeldi ki...ağlattın beni alacağın olsun, ağlattın beni, sen çok yaşa!

fiona ve jimmy. fiona. ve. jimmy. fiona sen mutlu olduğun bölüm resmen şaşkınlıktan öleceğim! bir cemile bir sen. pes. pes yani pes! pes pes pes! o patron çocuk çok tatlıydı ama rebound koridoruna girmen seni vicdanen çatlatacaktı, iyi oldu böylesi. jimmy'nin öldüğünü düşünüyoruz bu aşamada. of ki of. artık vicdandan ölürdün. o işin ucunu da bağlamadılar ya du bakalım karşımıza ne zaman çıkacak jimmy. lütfen bok bir yerde fiona'nın karşısına çıksın, fiona şak diye düşüp bayılsın, biz de ekran başında geberelim olur mu? lütfen yani, bunu yapmazsanız hakkım kalır.

v ve kev'den de bahsedip son noktayı koyuciim a dostlar. valla bu üçlü ilişki -v'nin annesi kevin'dan hamile evet. çocukları olmadığı için kendi dna'larına yöneldiler. ay yareppim kev ve v'nin annesi, bunu bu gözler görmez olaydı yahu!- bakalım nasıl sonuçlanacak? kadın bir de bebeği vermek istemezse yine çatlarım heralde! üstelik kadın zaten 2 aydır hamileymiş ya pes diyorum pes! resmen kev'e göz koydun sen iki tane çarpıcam şimdi sana v'nin anası! haydi hayırlara yazsın, bir bebek gelsin de iyice gülelim bu dizide.

selam olsun herkeslere. öteki sezonu heyecanla bekleyeceğim, zira bu diziden accayip keyif alıyorum! yüzüm kızarıyor, yerin dibine geçiriyorum, sinirden tansiyonum çıkıyor, şaşkınlıktan başıma ağrılar giriyor, kahkahalardan nefeim tıkanıyor filan. çok iyi. çok mesudum. aynen devam çocuklar!