25 Şubat 2013

[Oscar 2013.]

yareppim oscar başladı şu an monologu dinliyorum. seth mcfarlane çok iyi başladı. zhehehehe. en önlerde bir yerde hugh jackman'ı gördüm ay yareppim baktıkça heyecanlanıyorum. ahahahahhamel gibson's voice mails zhehehehehe.

it's just an honor that meryl was not nominated! ahahahahahahahahahah.

captaion kirk ççıktı la. böyle geyikleri çok boş bulurum du bakalım.

ahahahahahahahaha we saw your boobs!

kirk bebeyimsin ya. ahahahahaha bu roast süperdi july 15.

charlize'in kıyageti muhteşem!

professor movies .çok iyiydi.

anam harry çıktı yeeeeee

sally field yaaaa, bebeyimsin!

çok iyi bir girişti yareppim helal seth helaaaal! tüm laflarımı yutturdun ve herkesinkini muhteşemdin!! 

robert denironun yüzündeki o umursamaz ifadeye kurban olmak istiyorum sayın seyirciler.

du bakalım lincoln duruşunu öğrenicez oscarın

fingers crossed for christoph. sesine kurban bebeyim.

ya ben seni yerim christoph. anam çok şkür ilk lincoln gazını atlattık.

jack nicholson: walking dead. tövbe tövbe.

avengers geliyooooor

melissa'ya bayılıyorum ya ahahaha ah those were the days my friend #gilmore girls

anam çok sevgili arkadaşım i'ye gitsin bu ödül, the en sevdiği film oscar aldı #brave

3 ödül gitti. geriye du bakalım ne kadar kaldı?

tövbe bismillah les miserable'ı reese sunuyor! chicago ekibi nerde jiyzız krayst!

sadecemüzikal olup bir de böyle bir yapımın müzikali olduğu için ve tüm bu oyuncuları biraraya getirdiğinden les miserable en iyi film oscarını almalı. ah yareppim keşke.

du bakalım ang lee neyin göründü çok heyecanlıyım.

hushpuppy çok güzel görünüyor anam bir de oscar alırsa ölürüm laaan

bebiş bu yaaaa yaş 9 allahım bebiş bu çocuk! 

jennifer'ın kıyafeti çok güzel. yani en azından rengi.

avenger ekibi geliyor ay yareppim düşünsenize joss'ın yarattığı hikayenin oyuncuları geliyor.

sinematografi gidiyor şu an. ahahaha jackson çok iyi.

life of pi sinematografiyi aldı. daha önce de curious case of benjamin'i yapmış. ay adama hayran oldum. bu zihnin içinde dolaşmak dolaşmak dolaşmak isterdim. harikasın adamım! konuşma çok tatlıydı yerim yerim!

dördüncü ödül de bitti oh.

heyoooo tahminler doğru yöndeeee! hem film hem görsel filan çok iyiydi meeen. çok mesudum son dakkada life of pi'yi izleyebildiğim için

nicole oouuv poor thing dedi. harikaydı bu sefer. ahahaha çok iyiydi. nicole güzelliğinden ne zaman birşeyler kaybedecek aceba??

the duchess'ı izlemek lazım yalnız! ralph fiennes'in I love you dediği her filmi izlerim prensip olarak. vay anasını bu adamı çok seviyorum ya.

bu bahaneyle game of thrones fragmanı da izlemiş olduk. oh. pazartesileri vericekler de nasıl olcek, kardeşim karadayı izliyor o sahnede. kaldık yine internete peh!

anna en iyi kostümü aldı şu an mutluluktan ölücem. cağnımsın anna. ben seni çok sevdim. daha doğrusu karakteri bu kadar sevdiren, bu kadar gönül bağı kurduran bir film ve o geçişler filan, muhteşemdi canımsın.

anam ters köşe olduk, hobbit neyin alır mı diyordum ama valla billa les miserables aldı laaan! çok mutluyum şu an

hakkaten şimdi halle berry en başarılı bond kızlarındandır. kıyafeti baya güzelmiş. yalnız bişiy diyciim, çok zayıf ya, çook..

anam scores adayı geliyiiii

6. ödülün sonundayız anacığım. ulen adele oscarı çakıcak gaaliba.

aboooooov tüm bond şarkılarını söylerseniz ölürüz sabaha kadar.

shirley the dünyanın en zekice kıyafetini seçmiş. yaşı ilerledi tabiiy, kolları kapatmış ve süper bir tül çakmış, afferim!

ayakta alkışlayın tabi lan she is a legend

barbra ne zaman çıkacak acebaaağğğ??

oscar'ın yönetmeni olmak da zor anacığım. bir tadına varamıyorsun programın varsa yoksa iş güç.

yeyyy. bu adaylığı ben de sevdim: #curfew. aa bu arada yanlış anlaşılma olmasın,  izlemedim bu filmlerin hiç birini, izleyip görmek lazım.

kirsten stewart baş köşede ay yarepim.

mondays in racine neydi ya öyle? izlemeli #noted

8. ödülü de bitirdik. 

all hail before liam!

never ever let anything go! muhteşemdi bu yaa, aradığım zero dark thirty yorumu buydu. zevkten kendimden geçtim bu gece!

çalışmaya başlamamın tam da birinci yılında (-3 gün tam olarak) çok gururluyum. oscarları izleme heyecanımı uykusuzluk, yarın iş olma kafası, belki de başımın ağrısından ölecek olmam gerçeğini hiç umursamadan izliyorum. iş, hobimin yerini alamadı. iş hobimi engelleyemedi. çok mutluyum. yani aslında çalışmaya başlarken de işin beni kısıtlayacağını düşünmemiştim. ama bu yazıyı böyle düşünen arkadaşlarıma ithaf ediyorum. seviyorsak, devam edebiliriz. hiç bir şeyden vazgeçmek zorunda değiliz. tamam, belki kırmızı halıdan vazgeçeriz. zaten kimseyi göremiyoruz hep son dakkada geliyorlar. 

du bakalım jessica'nın kıyafeti!

allahım sana geliyorum allahım sana geliyorum!

chicago yareppim zevkten bayıldım şu an! hadi çıkın söyleyin allaasen

söylüyo holy shit söylüyo

allahım all that jazz dinliyoruz canlı yayında. allahım inanamıyorum. iyi ki kalkmışım. kadın muhteşem şu an. ay jhud da çıkarsa birazdan ölürüm. ay catherine çok zayıflamış ama hala muhteşem. muhteşem muhteşem. allahım filmdekinin aynısını yapıyo. allahım çok üzel şu an ölücem zevktenç oysh diyorum .musical heavne, ı'm in musical heaven. jiyzız krayst! allahım biraz önce tam olarak ayağa kalktım ve dans ettim ve catherine'e eşlik ettim allahım çok mutluyum çoook. kelimeler anlatamaz.

jhud çıktı allahım ölücem şu an. walking out!! ı'm not gonna leave yaaaa. aaaaaaaaaaay eeeeeeeemmmmmmmmm tellinggggg yuuuuuuuuuuuuu aym naaat goin. ooooh. end aym steyiiiin end yuuu end yuuuu end yuuuu you gonna love meeee! allahım jhud! allahım sevdiğim müzikallerin hepsi compilation olarak karşıma çıkıyor. bu gece öleyim. hayattan başka bir beklentim olmaaaz! jhud zayıflayınca sanki ses bir ton incelmiş miii? hala muhteşem. bebeyimsin jhud! başka bişiy dileyeydim keşke demiycem a wish well speny. kalkın lan. kalkın ayakta alkışlayın. catherine söyledikten sonra düşüp bayıldım bir süre zevkten ornu da alkışlamışsınızdır umarım madırfakırs.

ay driiimd a driiiiim! ay hugh jackman'ın sunduğu oscarlardan beri anne hathaway'i  onunla beraber ekranda görmek istiyordum. amanda da katıldı, russel da katıldı ve şu an hepsi sahnede şarkı söylüyorlar. daha mutlu olamam. yani hayal ettiğim şeye ulaşmanın ötesinde bir de miserables ile ulaşmak bir zebk. müthiş bir muhteşem allahım russel çıktı. allahım helena bonham çıktı. allahım muhteşem. allahım anne çok zayıf. allahım anne'in oscar vakti geldi. allahım bu filmi izlemeli hatmetmeli yutmalı başucuma koymalıyım. allahım bu filmin afişini çerçeveletmeliyim. allahım bu filmi yatağa almalıyım filan. çok mutluyum. sahne doldu taşıyor. en önde hugh jackman. allahım çok iyiiiiiii allahım insanlar yürüyor! allahım fransa bayrakları açıldı. allahım sana geliyorum!!!!

10. ödülü de geride bıraktık. anam les miserable'ın sesini duymaya bayıldım zaten sesli çekilmiş. stüdyoda okunmamış canlı kayıt yapılmış. muhteşem.

skyfall'a bir bok ödül vermeyin lan sadece müziği hakediyor bok gibi bir filmdi GOT! 

game of thrones'un reklamı diyorum başka birşey demiyorum. ekranda koca koca göt yazıyor her çıktığında yarılıyorum ahahahahah. bundan sonra göt yerine got diyeceğim evet. got. got got.

they have a tie in oscars?!?! wtf lan!?!??!

koca bir götüm demek istiyorum got diyerek bunu zayıflatamayacağım. skyfall hiiiç sound editing bilmemne haketmiyor yeminlen. götüm! tren sahnesinin güzel olması bi bok anlama gelmiyor. neyse. yuttuk bunu. hadi 50. yıl filan geyiklerine bunu yuttuk.

skyfall'un sound editing'de ödül alan adamı bruce willis'in zayıf zayıf ve saçlı haline benziyor.

allahım anne hathaway oscar aldı şu an. canımsın. yeni nesil adayımsın. valla resmen oldun artık sen ya. çok mutlu oldum! hele de az rolün varmış dediler lesmis'de, ama bu iyi oldu kapak oldu ele güne karşı anthony hopkins gibisin kızıııım! çok mutluyum. kalktım ve biraz önce televizyona sarıldım. o kadar mutlu oldum. daha nice oscarlara inşallah! vay anasını sayın seyirciler çok güzel bir konuşmaydı anne. son cümleyle kitledin helal. kocası ne kadar aşkla bakıyordu ay nazarlardan saklasın. tü tü tü tü  maşşaalllaaaah..

anne oscar aldı sanıyorum ödülün kaçıncı ödül olduğunun ucunu kaçırdım çok mutluyum şu an.

11. ödül de bitti I believe.

hah, aynı şeyi düşünüyordum. sandra gülmeden hiç tepki vermeden sundu derken lensime bişey kaçtı iyiydi! =) sandra seni çok severim. en nihayetinde sen, julia roberts ve meg ryan favori üçlümsünüz. ama yaşlanmışsın. üzüldüm.

peki booth'ta oturmaları nedir?

argo bir ödül aldı. bir başkan amca konuştu filan. ok. kib. bye.

jennifer'ın kıyafeti oh my god! penelope cruz'un yıllar önceki bir oscar kıyafetini anımsattı bana. bayıldım ama eminim zor idare ediliyordur.

adele çıktı çok şükür. the beklenen an. oscar alcak ya, sadece oscar almak için şarkı söyleyebilirim oyunculuk yeteneğim hiç yok.

adele'in totally owns the stage! bir kısmet olaydı da seni royal albert hall'da izleyeydim adele'cim ya. 

bu arada bence filmlerin jeneriklerine de ödül vermeleri lazım. bond'unki iyiydi bak şimdi hakkını vermek lazım. sıçış kısmı film başlayınca başladı esasen.

sally field'ı fahri annem ilan etmek istiyorum. bir insan bu kadar sevgi dolu bu kadar harika bakamaz yeminlen. hayranıyım.

oscar şu an hızını kesti. biraz tadımız kaçtı doğrusu. şu an sadece en iyi erkek ve kadın için bekliyorum. onları beklemişken de yönetmen ve filmi izliycem. o yüzden hadi çocuklar biraz hızlanın allah aşkına.

allahım nicole kidman! she is a goddess. hihihi çok tatlıydı, let them clap. çok tatlıydı. canım benim.

amour. seni görmek bile kalbimi acıtıyor. çok.

efendiiim, ezan okunuyor şu an. sabahı sabah ettik valla.

ay keşke ödül alsa yine anna'cığım.

kirsten stewart are you high? o saçın nedir? en azından bir yıkasaydın. bi tarasaydın filan. 

bu governor ödüllerini duymadıydım bak hiç. nasıl kaçırdıysam bunu? cecil demille'in oscar şubesi neydi? bir de daha da önemlisi memoriam ne zaman? tam yazarken reklama girdik, biradan geliyormuş memoriam.

george. sakalını kes. başka birşey demiyorum.

allahım canımı al cennetine. barbra memories söylüyor. allahım barbra'yı canlı yayın izliyorum şu an. all hail before her. oscar, emmy, altın küre, grammy sahibi bu tanrıçanın önünde yerlere kadar eğiliyorum. of the way we wereee! ay ağlıyorum şu an galiba. ağlıyorum hüngür hüngür yaş akıtıyorum. allahım çok mutluyum. dilerim şu hayatta barbra'yı canlı görürüm, umarım bir gün oscara giderim. bak dileklerimi tam bu anda gökyüzüne bırakıyorum. tell me would we? [of course we would]could we?  kurban olurum sana barbra. ofkors we would. coş burda coş coşşşş. coştu yareppim çok mutluyum.  the laughter we'll remember. whenever we remember the way we were! the way you were... allahım çok güzeldi. allahım ayaklara fırladım öyle alkışlıyorum filan deliriciim. 

chicago ekibi geliyor. şükür kavuşturanaaaaaa. valla richard aynı. saçlar daha bi beyazlaşmış hepsi o. renee tam bir zen gibi görünüyor. huzurlara erdiğidir galiba. queen tam bir mama. yani filmdeki gibi, öhöm, yanlış anlaşılmasın. catherine. catherine'e hayranım. yaşadığı her zor şeyden sonra, douglas'ın hastalığı, kendi bunalımlarından sonra muhteşem görünüyor. zayıflamış. ama muhteşem görünüyor. queen latifah muhteşemsin ya. renee kibarlıktan ölücek. richard'ın true gentlemen olduğu ortaya bir kere daha serildi. canlarım benim. on yıl olmuş siz alalı. ah ben o gece de ayaktaydım, o gecenin sabahında catherine doğurdu doğuracak diye beklediydim, o sabah evin içinde tur attıydım aaah ah. adele'in ödülü geliyor. hiç heyecan yok içimde malesef. keşke lesmis alsa.
ödül adele's gidiyor. helal yine de. hakkaten filmin en ve tek güzel şeyiydi konuşma da çok tatlıydı! cheers!

gece yavaşladıydı, birden tekrar hızlandı benim için. barbra filan salladı geçti. geriye kaldı the beklenen ödülleeeer.

charlize bebeyim çok güzelsin ya. sana hayranım. ama boynun boş kalmış. bir takı bir chopard sponsorluğu neyin yakışırdı yani. neyse.

ya bişiy dicem deee, neyse. argo'yu izlemedim atıp tutmak istemiyorum. ama c'mon.

tarantino ıslık çalmayı bilmeseydi ne müzik koyacaktı filmlerine çok merak ediyorum. ve ciddi ciddi ödül aldı herif. wtf!  tamam çılgın adamsın, tam delisin, tama hayata başka bakıyorsun filan ama o kravat nedir! kendine gel lan!

arka fonda rüzgar gibi geçtinin müziği çalıyor gözümden kaçtı demeyin.

tam bir müzik festivali oluyor bu gece. çok güzel ya. çok mutluyum.

işte buna wow denir. çocukları da muhteşem oldu dediler ve jane fonda ile michael douglas çıktı. wow! canımsın michael! seni çok seviyorum. canımsın. 

bebeyimsin ang lee! canımsın ya. pi'yi oynayan çocukcağız ağladı ağlayacak. canımsın ang lee. senin estetik anlayışın, senin o yumuşacık geçişlerin, senin spiritual vision'ın muhteşem, keşke dünyayı senin gözlerinden görebilsem. keşke benim yarattığım şeylere göz gezdiren biri, bu RDIM'ın dese. tıpkı benim senin eserlerine baktığımda daha ismini görmeden bu ang lee yapımı diyebildiğim gibi. canım benim. çok heyecanlı konuşması. canım ya. namaste diyen ang lee'ye kurban!

ahahaha who was nine when this show has started! hakkaten abiiy! 3 saat oldu toplayın artık. geçen yıl bu vakit kalktığımda törenin sonu filandı! saat 6.20'de meryl çirkefi konuşma yapıyordu lan, yediye yirmi var hala bitmedi. jiyzız krayst.

emmanuelle'in alması laızm. noolur. 

bu yıl ilk kez benden küçük biri oscar aldı. bunu kolay kolay sindirmem mümkün değil. emmanuelle'in almasını çok isterdim. ama olmadı kısmet değilmiş. demek ki kızın oyunculuğunu değerlendirirken yaşı da araya koymak lazım. hihihihi doğum gününü kutladı.

allah belanı versin meryl çıktın yine karşıma. kurtulamadım senden. her yıl zebellah gibi karşımdasın ya. 

du bakalım en iyi aktör dağıtılıyor. of. yüreeğime incek şimdi.

eh. as expected. daniel day lewis. lincoln'u es geçeceklerini düşünmüyor idik zaten.

bu arada twitter'da takip ediyorum da, Jlaw'ın düşmesi. the worst nightmare became true! wow! o kıyafeti manage etmesi zor demiştim sana jlaw.

daniel'ın konuşması harikaydı. müzikal referans, meryl referansı filan muhteşemdi ahahaha. rebecca ne güzelmiş, eşini beğendik daniel day lewis. vay anasını 3 oscar aldı adam en iyi erkekte. bundan adamın 60. yılında alkışları ödülleri ayağa kalkmaları filan hayal edebiliyorum. 

oha şimdi hatırladım octavia spencer'ı. the help'te oynadıydı inanamıyorum. 

michele obama çıktı abi! jack nicholson derken o sunuyor şu an en iyi filmi. ulan bunlar argo - zero dark thirty - lincoln'den birine verecekler ben size diyim. arkadaki ağlamık suratlı tipler kim allah aşkına??

hah. as expected in the bad sense çocuklar. tüm bu filmler arasında argo mudur? bu mudur? I don't think so.

ay benim de kocam oscar alsın ben de ağliyim oralarda inşallaaah

kim derdi ki jennifer lopez'ın yılın en seksi adamı seçilen sevgilisi oscar konuşması yapacak.

jennifer garner'a bayılıyorum ya, canımsın.

ahahaahha son şarkı çok iyi, here's to losers!  gucci giymiş seth. hangover 4! ahahahahahahahaha

şarkıyı yarıda kesen cnbce bok ye. 

efendim harika bir oscar geçirdik. sabahı sabah ettik. sunucu seth macfarlane'e bayıldık. müzikal temasıyla kendimizden geçtik. harika bir geceydi. şu an acceyip enerjiğim koşmaya çıksam yeridir. en iyi kadında üzüldüm açıkçası ama jlaw'a desteğim tam naapalım artıkın. film konusunda argo için atıp tutmak istemiyorum ama yeterince atıp tuttum sanırım. mutsuz oldum argo yüzünden ama olsun, bu yıl anne'in ödülü için diğer herkesi herşeyi feda etmeye varım. canım benim. konuşmalarınıza bayıldım. gecenin olayı sunum dışında jlaw'un düşmesi oldu galiba ama esas kırmızı halı haberlerini birkaç saat sonra alıp yorumları patlatmak lazım. çok öperim sizi cicişler. RDIM signing off.