14 Mart 2016

[Sleepy Hollow S3E1-14.]

bu dizi için korktuğum şey gerçekleşiyor sanırım.

katrina'nın bütün diziyi kilitlediği ve hepimiz baydığı, bir türlü kararlara varamadığı bir sezonun ardından çoğu insan bu diziyi bıraktı. ama geride kalanlar -mesela ben- ümidimizi kesmedik ve gerçekten de güzel bir seriye tanık oluyoruz. ama gelgelelim kimse bu durumun farkında değil çünkü artık izleyen kalmadı!

efendim, bu sezona pandora ve kutusuyla güzel bir sezon başlangıcı yapan sleepy hollow, corbin'in oğlunu kadroya katmakla ekibini güçlendirdi. bir de tabii FBI hikayesine de destek verdi ve abbie'yi sadece FBI'a sokmakla sınırlı kalmadı, eski sevgilisini patron olarak getirdi. dahası, super natural dünyaya bir de FBI ajanını getirdi ki dizi tadından yenmesin. ichabod birilerinden hoşlandı, kaçakçılık yaptı, saçını kestirdi, araflara gitti geldi de abbie'yi yine kurtardı. ama maalesef pek farkına varılmadı durumların.

yahu diziye eski bir tanrı getirdiler, bir baktım adam oenomaus karşımda duruyor. üstelik spartacus'te bıraktığım gibi, adam hala gladyatörlerin hocası, hala morgan freeman'ın oğluymuşçasına bir sesle yardırıyor.

aaah ah ichabod crane, sen üçüncü sezona uzatılacak mısın? aceba FBI kızımızın ailesinin nasıl kaybolduğunu çözebilecek miyiz? jenny yeni bir karavana taşınacak mı? abbie ex'ine dönecek mi bir yana, olayları onunla paylaşacak mı? meraklar içindeyim.

dilerim daha çok cevap buluruz ve bir o kadar hikayeyle diğer sezona geçeriz. o zamana dek, yazılarım devam edecek tabii ki.