10 Aralık 2012

[Dexter S7E11.]

hiçbir dizimi izlerken böyle bir muamele yapmadım kendisine ama maalesef bugün o gündür. hem izleyip aynı anda yazı yazacağım. yani dexter'ın bu sezonundan o kadar çok sıkıldım ki ey dostlar, izlerken kendimi başka kelimelere vermekte bir sakınca görmüyorum. shame on you madırfakırs. shame on you.

dexter'ın aşık olup hülyalar alemine girdiği bir bölüme başladık. yarebbim sana geliyorum. dakka bir gol bir dexter'a bir telefon geldi sayın seyirciler. date at the movies tadında bakışmalar eşliğinde cinayet planları yapmalar filan allahım cidden bayılıcam. bu sezonki dizilerimdeki kan vahşet eksikliği özellikle son 2 bölümdür ölüyorum. american horror story ve walking dead'de de mallıklar ötesi bir bölüm yaptılar.

gelelim quinn cephesine. quinn, kaldığı yerden mal pozisyonuna devam ediyor. yok böyle bir olay. nadia nadia içimiz çıktı bu kadından. bir kurtulamadık. hey yarebbim, csi'ın figüran striptizcisine dakikalar ayırıyoruz şaka mı lan bu?

hadi bi de hannah cephesindeki tanık kızın peşinden koşmalar çıktı. deb artistlik üstüne artistlik bakışlarla it's my call geyiklerinde. inanılmaz. angel sen emekli ol da bu zıpçıktı yerden kurtul lütfen.

dexter da lafı ortaya hattı, bir bu doakes muhabbeti eksikti. yani haftaya sezon finali, daha çözülecek bir olay yok ortada sinirlerim tepeme çıktı, tansiyonum yükseldi, duvarları yumruklayasım, yok yok, daha ziyade senaristleri yumruklayasım var.

la guerta ne zaman tüm bu deliller artık eline dizine duracak çok merak ediyorum. seriously shut the fuck up sezonun içine sıçtın, 5 sezon geriden geliyosun bu nedir? beş haftadır aynı şeyleri yazıp yazıp nefret kusuyorum, sen hala bıkmadın mal karı.

yarebbim dexter kısmet dedi. şakadak düşüp bayılıcam şimdi.

debra eğer bilerek fazla hap alıp kaza yaptıysan ölürüm.


dexter'ın kalbinin kırılacağını düşündükçe ruhum daralıyor.

ayrılın da kurtulalım of. teenage drama oldu tam bi siktirin gidin çay demleyin allah aşkına bu nedir ya

la guerta seni şu masaya yatırıp parçalara ayırdığımız bölümü de görürsem gözüm arkada gitmem yemin ederim.

hannah'nın da çilesi ayrı yani. kimseye güvenemedi şu hayatta.

anam deb'e saçlarını açmak ve bu renk yakışmış. aferim

nooluyo lan sezon finalinde!!!


doakes mu geliyo, yoksam ölmedi mi? 

how i met gibi 3 dakikada sezon finalinde çözülecek olay yaratıp son on dakikada çözerek bu sezonu bitirirseniz tüm hazır vize belgelerimi bir de amerikan konsolosluğuna sunar, atlayıp oraya gelir ve üstünüze benzin döker yakarım lan sizi!