05 Aralık 2012

[Once Upon a Time S2E8, Walking Dead S3E7-8, Revolution S1E10, Homeland S2E9.]

uzun süredir yazmaya fırsat bulamıyordum. gerçi yazmaya değecek bir bölüm başımıza gelmedi desem de yalan olmaz doğrusu. misal walking dead, çatışmalar çıktı, governor'ın kızını öldüren vahşi michonne'a tanık olduk, glenn'le maggie'nin direnişlerini, iğrenç governor'ın maggie'yi tacizleri, carl'ın büyük adam olma tripleri filan maşallah hiç sevindirmedi beni. sanıyorum gittikçe daha kanlı ve vahşi şeyler bekliyorum bu diziden. heyecan bitti sanki. yani. bakalım şubatta neler olacak.

revolution. valla bu dizimde de pek bi heyecan olmadı. charlie yine düz yolda başını belaya sokmak konusunda heyecanla devleşti. ama neyseki en nihayetinde tüm aile buluştu. aferim adam'a, bombayı da patlattı millet kaçtı. ama ne oldu sorarım sana lost'taki chick? eninde sonunda çalıştırdı bebeğim monroe helikopterleri. kaldığımız yerden ekran açıldığında sizin çok afedersin popo oluşunuzu izliyciiz. ama  bunun dışında beni heyecanlandıran birşey oldu mu diye sorsak ı-ıh diyeceğim. ama yine de hakkını yememek lazım, bir momentum kazandık. haydi hayırlısı.

homeland yine coş coş devam ediyor. gerizekalı jess artık orospulukta sınır tanımamak konusunda yepyeni çığırlar açıyor maşallah. brody carrie'yle, jess mike'la işi pişiredursun, yeminlen içime fenalık geldi sizin şu aile dramlarınızdan. besides these, o meşhur törende neler olucak çok merak ediyorum ebu nazir (abuğğ nayziyr) bakalım nasıl bir yardıranzi giriş yapacak, bu haftaki bölümün yüklenmesini bekliyorum. heyecanlıyım. ama mutlaka izlemeli izlemeli heyecanı değil de, düşününce uuuuu yeeee kavrulmasıyla takip ediyorum bu diziyi. son üç bölüme girdik. bastır carrie. son bi bomba patlatın da şööyle ağız tadıyla spring season'ına girelim dizilerim cephesinde.

once upon a time cephesinde de durumlar aynı efendim. charming kendine sleeping curse yaptırdı ve snow'la buluştu. kabul, güzel bir sahneydi. yani sonuçta o korkunç yere henry'i göndermek kabul edilemezdi filan filan. ama uyuyup kalması ve snow'un birden bire gaza gelmesi saçmalıktı çok afedersin. adam zaten orda zaten snow, gitmen gerek yani true love filan filan. aaa tabi regina'nın annesi bebişim cora'yı da takdir ettiğimi söylemeden edemiyciim. kadın kötü kadın rolünün hakkını vererek oynuyor maşallah. harikasın cora. gerçi seni her görüşümde aklıma black swan'daki takıntılı manyak anne hallerin aklıma geliyor ve sinirlerim oynuyor ama yine de, çok iyisin canimu. bu hızla devam et. onun dışında hook, senden bu çirkef hareketi beklemezdim. kalbini sökmen filan hiç yakışık almadı uyuyan güzelin neyse. başka bir yazıda yazacağım fall finale baya güzeldi. o yüzden seni affettim gitti.