09 Mayıs 2014

[Asylum of the Daleks Epiphany!]

doctor who müzikleri ile ders çalışırken birden bire asylum of the daleks izleme fikri geldi aklıma. atlaya atlaya izlerken tabii belirli sahnelerde duraksadım. pond'ların aralarının düzeldiği, eggsterminate ve tabii ki tüm dalek konseyinin doctor who çığlığı attığı anlardan bahsediyorum ama bunları izlerken müziklerle ilgili çılgın bağlantılar fark ettim. fark eder etmez de tmasaüstümde açık olan not sayfasına (aslında aklıma gelen unutmayayım diye not aldığım blog entry konularını içeren bir yapışkan not bu) hemen yazmaya başladım. evet, yazdıklarım aşağıdaki gibi:

allahım hem wedding of river son'dan forgiven çaldı, hem de last chapter of amelia pond çaldı. yemin ederim bayılıcam ben bu diziyi bir gün izlerken! yarım sezon öncesinden last chapter şarkısına geeeel! her sezonu yeniden yeniden yeniden izlemek istiyorum! o kadar güzel ki bu ufak şeyleri tekrar tekrar izleyip fark etmek! ay bayılıcam şu an!!


Overall, doctor who izlemeyi, her hafta kafa patlatmayı, bin bir türlü bilmece bulmacayı uykulardan önce veya sabah ilk iş düşünmeyi çok özledim. vaktidir artık, haydi yeni doctor'la kopun gelin be clara!